18години

Почивки в Турция

Отзиви от клиенти

Имам четири ваканции с 2 FLY Travel и с нетърпение очаквам следващата. Винаги на линия за съдействие. Чудесни препоръки за дестинации в случай ,че се двоумите. И не на последно място ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ОФЕРТИ.
Павел Кръстанов
Невероятно преживяване и емоции. Обичам да пътувам с 2 FLY TRAVEL, защото съм спокойна. Организация, хотели, екскурзоводи, професионална компетентна информация - всичко. Кападокия - искам отново там!
Боряна Иванова
Исках да благодаря на 2 FLY TRAVEL за цялата организация покрай екскурзията ни до Кападокия. С това изразявам позитивната обратна връзка от всички участници в екскурзията. Беше прекрасно изживяване, прекрасна организация, стегната програма без прекалено ангажиран ден, който да те измаря. Насладихме се на тази магична месност. Благодаря за организацията и съдействието през цялото време от Вас, сътрудниците и партньорите Ви! Ще разчитаме отново на Вас за следващо ни пътуване.
Стела Димитрова
Много отзивчиви с внимание към отделния клиент. Бяхме на екскурзия в Турция, хотела, който ни препоръчаха беше най-добрия, в който някога сме били. Супер доволни сме от всичко.
Николай Найденов

Дестинации

Календар