18години

Почивки Кападокия, Турция

Отзиви от клиенти

Исках да благодаря на 2 FLY TRAVEL за цялата организация покрай екскурзията ни до Кападокия. С това изразявам позитивната обратна връзка от всички участници в екскурзията. Беше прекрасно изживяване, прекрасна организация, стегната програма без прекалено ангажиран ден, който да те измаря. Насладихме се на тази магична месност. Благодаря за организацията и съдействието през цялото време от Вас, сътрудниците и партньорите Ви! Ще разчитаме отново на Вас за следващо ни пътуване.
Стела Димитрова
Много отзивчиви с внимание към отделния клиент. Бяхме на екскурзия в Турция, хотела, който ни препоръчаха беше най-добрия, в който някога сме били. Супер доволни сме от всичко.
Николай Найденов
Пътувахме с 2FLY Travel в Кападокия и Тунис. Очаровани сме от компетентния, любезен, отдаден на желанията на клиента екип. Безупречно обслужване,водещо до чудесни изживявания и спомени от пътешествията с тях. Благодарни сме и горещо препоръчваме агенцията. С нетърпение очакваме следващото ни пътешествие с 2FLY Travel
Румяна Станчева
Имам четири ваканции с 2 FLY Travel и с нетърпение очаквам следващата. Винаги на линия за съдействие. Чудесни препоръки за дестинации в случай ,че се двоумите. И не на последно място ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ОФЕРТИ.
Павел Кръстанов

Дестинации

Календар