18години

Eкскурзии и почивки за Италия

Информация за Италия

Италия е една от десетте световни туристически дестинации. Всяка година страната е посещавана от над 2 500 000 туристи (най-вече от Европа и Африка). Символи на Италия са Колизеумът в Рим, Наклонената кула в Пиза, Венеция. Прекрасните малки градчета с множество архитектурни паметници, романтичните улици и красивите площади. Градовете Неапол и Флоренция са едни от най-посещаваните градове и се отличават с богатата история.


Отзиви от клиенти

Ако сте като мен, притеснителни и недоверчиви - вече може да се отпуснете, защото сте попаднали на 2FLY Travel. Туроператорьт, който се е погрижил абсолютно за всичко от първата до последната минута от почивката ми. Единствената ми грижа е била да се наслаждавам на мечтаната ми ваканция в прекрасната Сицилия! Благодаря за професионализма, вниманието, търпението и точността. А от Сицилия останах без дъх! Прекрасни пейзажи, страхотна храна и приятни хора! За нови срещи с нови дестинации пак ще избера 2FLY Travel за да ми помогне в организацията им, защото те са надеждни!
Карина Владимирова
Горещо препоръчваме агенцията. Останахме много доволни от почивката си в Пулия, Италия. Професионализъм, любезно отношение и коректност. Всичко беше перфектно организирано и програмата беше изпълнена. Екскурзоводът ни на място Мария Димитрова обогати познанията ни с полезна и интересна информация, както и с конкретни съвети за да бъде почивката ни комфортна и незабравима. Благодарим от сърце ❤️!"
Весислава Джилизова
Изключително професионални и внимателни. Препоръчвам с две ръце!
Велко Стоименов

Дестинации

Календар